Medicomaat PDF Afdrukken

Snel nog even uw medicijnen ophalen voor of na het werk, het is vaak een race tegen de klok.

 

Dat is vanaf nu verleden tijd. Apotheek Diezerpoort beschikt over een revolutionaire afhaalautomaat voor herhaalmedicatie. Deze automaat vindt u in de gevel van de apotheek en kunt u, net als een pinautomaat, 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruiken.

 

De Medicomaat stelt u in staat om uw medicijnen af te halen wanneer het u uitkomt, dus ook wanneer de apotheek gesloten is. Hoe het werkt? U vraagt uw herhaalrecept aan bij uw arts. De arts stuurt het recept naar de apotheek en de apotheek verwerkt het recept, net als anders. Als uw medicatie klaar is en als alle noodzakelijke controles zijn uitgevoerd, wordt het pakje in de Medicomaat geplaatst. U krijgt dan van de apotheek een SMS of e-mail met een pincode. Met deze pincode kunt u uw medicijnen afhalen wanneer u dat wilt.

 

Hebt u interesse gekregen? Meld u dan aan bij een van onze medewerkers in de apotheek. Nadat u de gebruikersovereenkomst ondertekend hebt, zal de apotheek verder alles in orde maken. Binnen twee werkdagen ontvangt u dan een berichtje, waarmee u een pakje met een leuke attentie kunt afhalen uit de Medicomaat.

 

Graag tot ziens in Apotheek Diezerpoort!

 
1.jpg
1.jpg